Onze vacatures

 • Toon alle jobs
 • Accountancy
 • Gespecialiseerd advies

Waarom Titeca Accountancy?

Rechtstreeks klantencontact - zij aan zij

Actie! Bij Titeca Accountancy hoef je geen jaren te wachten vooraleer je rechtstreeks contact hebt met een klant: wij vinden het van belang om in dialoog te gaan met onze klantondernemers. We bouwen een intieme band op met de klant, ontzorgen en ondersteunen hem/haar in dat wat hij/zij het liefste doet: ondernemen.

Titeca Accountancy moedigt alle medewerkers aan klanten rechtstreeks en proactief te contacteren. Kortom, je bent als Titeca-collega ook de klantverantwoordelijke in de letterlijke zin.

Brede jobinhoud, ver voorbij de cijfers

Titeca Accountancy is een boekhoudkantoor gevuld met doeners, niet met zeggers. Wij denken en bouwen mee aan een toekomst van ondernemers. Kortom, de Titeca Accountancy-medewerkers adviseren, en dat ver voor-bij de cijfers.

Als accountant beheer je autonoom de toevertrouwde dossiers: je bent steeds de eerste contactpersoon, waardoor je in geen tijd een echte sparringpartner wordt van je klantondernemers.

Bij Titeca Accountancy kom je, als accountant, in contact met alle inhoudelijke topics die de job zo boeiend en uitdagend maken: vennootschapsbelasting, btw, personenbelasting, bijstand bij fiscale controles, opmaak van balans- en resultatenrekeningen, financiële rapporteringen, etc. Zo leer je tijdens je werk snel en veel bij.

Levenslang leren, vinger aan de pols

Als medewerker verwachten onze klanten van jou dat je steeds op de hoogte bent van al het laatste nieuws, een uitdaging want regels en wetgevingen veranderen snel. Wij vinden het dan ook cruciaal alle Titeca-collega’s continu up-to-date blijven op verschillende manieren:

Je ontvangt een 2-wekelijkse interne nieuwsbrief met updates in je mailbox;
Je woont de maandelijkse Titeca Academy bij waar alle actua en bepaalde topics in detail toegelicht worden door de collega’s van de SPE-afdeling. Deze uren zijn overigens ook erkend in het kader van IAB;
Een 2-tal keer per jaar neem je deel aan het Titeca Colloquium (een halve dag). Een gastspreker licht dan uitvoerig een actueel onderwerp toe;
Je neemt regelmatig deel aan teamoverleg om de dagdagelijkse planning te organiseren en voor specifieke ad-hoc projecten neem je actief deel aan de werkgroepen.

Teamspirit & fun

De boog kan niet altijd gespannen zijn. Na de inspanning zijn er, bij Titeca Accountancy, heel wat mogelijkheden tot ontspanning. Tijdens diverse activiteiten leer je je collega’s beter kennen op een informele manier, in een aangename en warme sfeer: de jaarlijkse nieuwjaars-receptie, het personeelsfeest, de vakantiestarter, het jaarlijkse teambuildingweekend, de Kamping Titeca-fuif...

Titeca Accountancy gelooft sterk in ‘een gezonde geest, in een gezond lichaam’. De Titeca-collega’s nemen deel aan tal van loopevents, we hebben onze eigen minivoetbal-ploeg, we organiseren een paar toffe fietsritten... Elke sportende medewerker krijgt ook een eigen Titeca fiets- of loopoutfit. Teamspirit bij Titeca? Ontdek het zelf.

Vertel het ons, hoe maak jij het verschil? Tot gauw!

Ontmoet jouw toekomstige collega's

  Gilles Jonckheere

  HR manager

  Bij rekrutering & selectie kijken wij vooral naar een match met onze waarden & ons Titeca DNA

  Miet Lezy

  Talent Scout

  Mijn favoriete moment: de wekelijkse brainstorm

  Liesbeth Vuylsteke

  Talent Scout

  Op zoek naar enthousiaste kandidaten voor ons topteam!

  Ellen Vancoppenolle

  HR Officer

Titeca, meer dan werken alleen :)

 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
Aantal medewerkers 220
Gender diversiteit 66% vrouwen / 34% mannen
Jongste collega 21
Wist je dat: Wij gans het jaar door teambuilding- en sportactiviteiten voor onze medewerkers organiseren